Allego laadpas? Zo laad je goedkoop bij Allego laadpalen

Uncategorized
25 maart 2024
Wil je voordelig kunnen laden bij een Allego laadpaal, dan heb je meerdere opties. In dit artikel verkennen we de goedkoopste mogelijkheden.
Lees meer

Beste laadpas met abonnement nu met Vandebron actie

Uncategorized
1 februari 2024
Moet je zeer regelmatig openbaar laden, en zoek je daarom een laadpas met abonnement? Vandebron heeft nu de beste laadpas met abonnement vanwege hun populaire actie. Je krijgt de eerste 250 km aan laadkosten helemaal gratis. Deze deal loopt tot en met dit voorjaar.
Lees meer

Beste alternatief Shell Recharge laadpas

Uncategorized
Shell Recharge heeft deze week aangekondigd dat ze blokkeerkosten gaan rekenen. Dit houdt in dat je na 4 uur aan een openbare laadpaal, extra kosten gaat betalen. De extra kosten zijn €0,05 per minuut met een maximum van € 12,-. Dus wanneer je 's nachts je auto op wilt laden of je een elektrische auto hebt die niet binnen 4 uur is opgeladen, dan is...
Lees meer

De beste laadpas zonder abonnement

Uncategorized
23 november 2023
Wil je niet vast zitten aan een abonnement, of laad je je auto niet zo vaak op, omdat je bijvoorbeeld een hybride auto hebt? Dan is het interessant om een laadpas zonder abonnement aan te schaffen. We hebben de vier beste laadpassen zonder abonnement voor je op een rij gezet.
Lees meer

Laden zonder laadpas? Bij deze aanbieders kan het

Uncategorized
25 september 2023
Heb jij liever géén auto vol met laadpassen liggen of vergeet je wel eens je laadpas(sen)? Dan is laden zonder laadpas de oplossing. Laadsessies kun je bij een aantal laadpas aanbieders betalen met je smartphone, of betaalkaart. Omdat nog niet elke aanbieder laden zonder laadpas ondersteunt, zochten wij voor je uit wat de beste opties zijn.
Lees meer

Wat kost een laadpaal aan huis?

Uncategorized
30 augustus 2023
Ben je van plan om binnenkort een laadpaal aan huis te plaatsen en ben je op zoek naar hoeveel je precies kwijt gaat zijn? Wij hebben voor jou onderzoek gedaan naar de kosten die komen kijken bij het plaatsen van een laadpaal aan huis. Op basis van marktonderzoek vergelijken we de kosten van twee opties voor jouw laadpaal thuis. Ben je op zoek naar...
Lees meer

Welke laadpas heb ik nodig in Duitsland?

Uncategorized
10 augustus 2023
Ga je binnenkort met je elektrische auto naar Duitsland<span class="discussion-id-4be11a0f-aaf1-419f-a905-00ad4f3c7ffc notion-enable-hover" data-token-index="1">? Dan wil je natuurlijk niet voor problemen komen te staan, of beter gezegd zonder stroom. Met welke laadpas kan je laden in Duitsland? Hoeveel laadpalen zijn er in Duitsland? In dit artike...
Lees meer

De beste alternatieven voor de Coolblue laadpas

Uncategorized
2 mei 2023
Coolblue heeft besloten om te gaan stoppen met het aanbieden van hun laadpas voor onderweg elektrisch laden. Per 1 mei kan er niet meer publiekelijk geladen worden bij openbare laadpalen met deze laadpas. Voor zakelijk rijders zal dit per 7 mei zijn. Wel kunnen consumenten de laadpas nog gebruiken om te laden aan een hun eigen Coolblue laadpaal.
Lees meer

Laadpas vergelijken belangrijker dan ooit

Uncategorized
17 februari 2023
Nu de energieprijzen nog hoog zijn, is het verschil tussen de laadpas tarieven ook nog steeds erg groot. Een volledige opgeladen accu kan op de ene plek € 17,- kosten terwijl bij een andere paal dit meer dan € 40,- kost. Ook wanneer je een andere laadpas gebruikt bij dezelfde laadpaal, kan het verschil ook zover uiteenlopen. Het is daarom belangrij...
Lees meer

Laadtarieven verhoogd door onrust op energie markt

Uncategorized
30 september 2022
Het zal niemand ontgaan zijn, de energiecrisis. Ook de kosten voor het laden van auto's is hierdoor de laatste tijd behoorlijk gestegen en zal mogelijk nog verder doorstijgen.
Lees meer