De beste alternatieven voor de Coolblue laadpas

Uncategorized
2 mei 2023
Coolblue heeft besloten om te gaan stoppen met het aanbieden van hun laadpas voor onderweg elektrisch laden. Per 1 mei kan er niet meer publiekelijk geladen worden bij openbare laadpalen met deze laadpas. Voor zakelijk rijders zal dit per 7 mei zijn. Wel kunnen consumenten de laadpas nog gebruiken om te laden aan een hun eigen Coolblue laadpaal.
Lees meer

Laadpas vergelijken belangrijker dan ooit

Uncategorized
17 februari 2023
Nu de energieprijzen nog hoog zijn, is het verschil tussen de laadpas tarieven ook nog steeds erg groot. Een volledige opgeladen accu kan op de ene plek € 17,- kosten terwijl bij een andere paal dit meer dan € 40,- kost. Ook wanneer je een andere laadpas gebruikt bij dezelfde laadpaal, kan het verschil ook zover uiteenlopen. Het is daarom belangrij...
Lees meer

Laadtarieven verhoogd door onrust op energie markt

Uncategorized
30 september 2022
Het zal niemand ontgaan zijn, de energiecrisis. Ook de kosten voor het laden van auto's is hierdoor de laatste tijd behoorlijk gestegen en zal mogelijk nog verder doorstijgen.
Lees meer

Bespaar 30% per jaar met een laadpas pakket

Uncategorized
2 mei 2022
Als je een elektrische auto hebt, dan heb je jezelf vast eens afgevraagd: wat is de beste laadpas voor mij? Daar is helaas geen standaard antwoord op. We kwamen er zelf al snel achter dat het best een gedoe is om alle laadpassen te vergelijken. Daarom hebben we onderzocht hoe dat beter kan. En kwamen we met de oplossing: het laadpas pakket.
Lees meer

Goedkoopste laadpas met abonnement

Uncategorized
30 maart 2022
Rijd je in een elektrische auto? Dan zul je één of meerdere laadpassen moeten aanschaffen. Dit kan bij een aantal partijen. Maar welke laadpas met abonnement is het goedkoopste?
Lees meer

Tientallen euro's besparen met het kiezen van de juiste laadpassen

Uncategorized
Met het kiezen van de juiste combinatie van laadpassen voor jouw situatie, kan je tientallen euro's per maand besparen. Zo wordt elektrisch rijden steeds voordeliger!
Lees meer

Met deze tips kies jij altijd de goedkoopste laadpas

Uncategorized
16 september 2021
Op zoek naar de <a href="https://www.laadpas.net/goedkoopste-laadpas/">goedkoopste laadpas</a>? Laten we je dan al één ding duidelijk maken; er bestaat geen goedkoopste laadpas voor iedereen. Dit is afhankelijk van zoveel factoren. Wel kan je erachter komen wat voor jóu de goedkoopste laadpas is, op basis van de laadpalen die jij vaak gebruikt of g...
Lees meer

Hoe werkt een laadpas aanvragen?

Uncategorized
28 juli 2021
Ga je voor het eerst in een elektrische auto rijden? Dan is het even wennen en uitzoeken hoe het allemaal werkt om je elektrische auto op te laden. In vergelijking met een niet-elektrische auto heb je voor je 'brandstof' vaak een laadpas nodig. We bespreken in dit artikel in drie stappen hoe een laadpas aanvragen werkt.
Lees meer

De beste laadpas zonder abonnement

Uncategorized
11 juni 2021
Wil je niet vast zitten aan een abonnement, of laad je je auto niet zo vaak op, omdat je bijvoorbeeld een hybride auto hebt? Dan is het interessant om een laadpas zonder abonnement aan te schaffen. We hebben de beste zes laadpassen zonder abonnement voor je op een rij gezet.
Lees meer

Auto snelladen of gewoon laden: de verschillen

Uncategorized
9 maart 2021
Als je je elektrische auto met een openbare laadpaal wil opladen, zijn er twee type laadpalen om gebruik van te maken: AC-laadpalen en DC-laadpalen. We leggen je uit wat de verschillen zijn en wanneer je <a href="#beste-laadpaal">welke laadpaal het beste</a> kan gebruiken.
Lees meer