De beste laadpas zonder abonnement

Uncategorized
23 november 2023
Wil je niet vast zitten aan een abonnement, of laad je je auto niet zo vaak op, omdat je bijvoorbeeld een hybride auto hebt? Dan is het interessant om een laadpas zonder abonnement aan te schaffen. We hebben de beste zes laadpassen zonder abonnement voor je op een rij gezet.
Lees meer

Laden zonder laadpas? Bij deze aanbieders kan het

Uncategorized
25 september 2023
Heb jij liever géén auto vol met laadpassen liggen of vergeet je wel eens je laadpas(sen)? Dan is laden zonder laadpas de oplossing. Laadsessies kun je bij een aantal laadpas aanbieders betalen met je smartphone, of betaalkaart. Omdat nog niet elke aanbieder laden zonder laadpas ondersteunt, zochten wij voor je uit wat de beste opties zijn.
Lees meer

Wat kost een laadpaal aan huis?

Uncategorized
30 augustus 2023
Ben je van plan om binnenkort een laadpaal aan huis te plaatsen en ben je op zoek naar hoeveel je precies kwijt gaat zijn? Wij hebben voor jou onderzoek gedaan naar de kosten die komen kijken bij het plaatsen van een laadpaal aan huis. Op basis van marktonderzoek vergelijken we de kosten van twee opties voor jouw laadpaal thuis. Ben je op zoek naar...
Lees meer

Welke laadpas heb ik nodig in Duitsland?

Uncategorized
10 augustus 2023
Ga je binnenkort met je elektrische auto naar Duitsland<span class="discussion-id-4be11a0f-aaf1-419f-a905-00ad4f3c7ffc notion-enable-hover" data-token-index="1">? Dan wil je natuurlijk niet voor problemen komen te staan, of beter gezegd zonder stroom. Met welke laadpas kan je laden in Duitsland? Hoeveel laadpalen zijn er in Duitsland? In dit artike...
Lees meer

De beste alternatieven voor de Coolblue laadpas

Uncategorized
2 mei 2023
Coolblue heeft besloten om te gaan stoppen met het aanbieden van hun laadpas voor onderweg elektrisch laden. Per 1 mei kan er niet meer publiekelijk geladen worden bij openbare laadpalen met deze laadpas. Voor zakelijk rijders zal dit per 7 mei zijn. Wel kunnen consumenten de laadpas nog gebruiken om te laden aan een hun eigen Coolblue laadpaal.
Lees meer

Laadpas vergelijken belangrijker dan ooit

Uncategorized
17 februari 2023
Nu de energieprijzen nog hoog zijn, is het verschil tussen de laadpas tarieven ook nog steeds erg groot. Een volledige opgeladen accu kan op de ene plek € 17,- kosten terwijl bij een andere paal dit meer dan € 40,- kost. Ook wanneer je een andere laadpas gebruikt bij dezelfde laadpaal, kan het verschil ook zover uiteenlopen. Het is daarom belangrij...
Lees meer

Laadtarieven verhoogd door onrust op energie markt

Uncategorized
30 september 2022
Het zal niemand ontgaan zijn, de energiecrisis. Ook de kosten voor het laden van auto's is hierdoor de laatste tijd behoorlijk gestegen en zal mogelijk nog verder doorstijgen.
Lees meer

Bespaar 30% per jaar met een laadpas pakket

Uncategorized
2 mei 2022
Als je een elektrische auto hebt, dan heb je jezelf vast eens afgevraagd: wat is de beste laadpas voor mij? Daar is helaas geen standaard antwoord op. We kwamen er zelf al snel achter dat het best een gedoe is om alle laadpassen te vergelijken. Daarom hebben we onderzocht hoe dat beter kan. En kwamen we met de oplossing: het laadpas pakket.
Lees meer

Goedkoopste laadpas met abonnement

Uncategorized
30 maart 2022
Rijd je in een elektrische auto? Dan zul je één of meerdere laadpassen moeten aanschaffen. Dit kan bij een aantal partijen. Maar welke laadpas met abonnement is het goedkoopste?
Lees meer

Tientallen euro's besparen met het kiezen van de juiste laadpassen

Uncategorized
Met het kiezen van de juiste combinatie van laadpassen voor jouw situatie, kan je tientallen euro's per maand besparen. Zo wordt elektrisch rijden steeds voordeliger!
Lees meer