Tarieven en extra kosten Wij zochten het voor jou uit!
Laadpassen vergelijken Vind jouw geschikte laadpas

Beste thuis laden pas

Als je thuis geen eigen laadpaal hebt, kun je jouw elektrische auto opladen bij een openbare laadpaal bij jou in de buurt. Je hebt hiervoor een laadpas nodig. De meeste laadpassen zijn te gebruiken bij alle laadpalen in Nederland, maar er zit wel verschil in oplaadkosten afhankelijk van welke pas je bij welke laadpaal en in welke regio gebruikt. We benoemen de 3 beste laadpassen voor openbare laadpalen.
Vaste tarieven € 0,34 / kWh
Voordeliger laden bij Vattenfall laadpalen
Voordeligst in Noord-Brabant en Limburg
Vaste tarieven € 0,38 / kWh
Beschikbaar met en zonder abonnement
€ 1,95 eenmalige verzendkosten
Vaste tarieven € 0,44 / kWh
Voordelige snellaadtarieven
Geen extra kosten

Beste vakantiepas

Van plan om met je elektrische auto op vakantie te gaan? Check welke 3 gratis laadpassen je het beste kan meenemen & lees onze tips voor voordelig laden in Europa.

beste vakantiepas

Beste snelladen pas

Heb jij geen tijd om je auto voor lange tijd op te laden? Met snelladen is je auto binnen een half uur volledig opgeladen. Vind hier de beste gratis snelladen laadpassen.

beste snelladen pas

Beste laadpas per stad

steden pas

Sommige gemeenten en regio's werken met specifieke CPO-tarieven waardoor je in deze gebieden met de ene laadpas goedkoper uit kan zijn dan met een andere. Wij hebben voor de grote steden in de Randstad uitgezocht welke laadpassen dat zijn. Bekijk per stad de beste laadpas:

Laadpas vergelijken

Vergelijk in ons overzicht alle laadpassen en vindt de laadpas die het beste bij jou past.