Alle tarieven en kosten in één overzicht
Vind jouw geschikte laadpas
9.2 klantwaardering
Keuze.nl website

Beste laadpas voor snelladen

Voor snelladen kun je in de meeste gevallen je reguliere laadpas gebruiken. De kosten voor snelladen zijn doorgaans wel hoger dan met standaard palen. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Zo zijn er steeds meer partijen die voor snelladen voordelige tarieven rekenen. Handig dus om te weten welke partijen dit zijn! 
Wij hebben de 3 beste laadpassen voor snelladen voor jou op een rij gezet.
Maingau laadpas
Maingau laadpas
Voordelig snelladen bij Allego en Fastned
Gratis laadpas
Shell Recharge Laadpas
Shell Recharge laadpas
Scherp tarief bij eigen snellaadpalen
Gratis laadpas
Vandebron Laadpas
Handig inzicht in de kosten per laadpaal
Geen extra kosten per laadsessie
Korting voor Vandebron klanten

Shell snelladen

De Shell Recharge laadpas wordt in Nederland steeds populairder. En dat komt met name door het ruime aanbod van laadpalen in Nederland en in veel Europese landen. Met een Shell Recharge pas ben je het goedkoopst bij een Shell snellaadpunt.

Voor het snelladen betaal je tegenwoordig een stukje meer dan voorheen bij Shell. Maar met snelladen is jouw auto binnen 20 minuten van 20% naar 80% opgeladen. Dat is dan wel weer heel voordelig.

Naar Shell Recharge
shell-snelladen

Maingau snelladen

maingau-snelladen

De Maingau laadpas is populair door de scherpe tarieven voor snelladen bij Fastned en Allego. Je betaalt bij deze laadpalen een vast tarief zonder extra kosten. Ook bij reguliere laadpalen ben je bij Fastned met de Maingau laadpas het voordeligst.

Wel goed om te weten, is dat Maingau een boetetarief hanteert wanneer je te lang oplaadt. Met een snellader (DC) zal je hier niet zo snel rekening mee moeten houden, aangezien je auto binnen een uur vaak wel is opgeladen. Maar vergeet toch niet op tijd terug te keren naar je auto. Want na een uur betaal je met de Maingau laadpas een boete van € 0,10 per minuut bij een snellader..

Naar Maingau

Vandebron snelladen

Voor snelladen is de Vandebron laadpas niet zo zeer de goedkoopste, maar wel een goede keuze op het gebied van transparantie over de tarieven. Waar het bij veel laadpalen nog maar af te wachten is wat de laadbeurt je kost, weet je met Vandebron precies wat je betaalt door het handige overzicht van jouw laadkosten. Via de 'Slim Laden' app van Vandebron zie je bij de meeste laadpalen de tarieven.

De Vandebron laadpas is niet gratis, maar beschikbaar met een abonnement van € 3,50 p.m. Hierdoor betaal je naast de kosten van het laden geen extra kosten. Ben je klant bij Vandebron? Dan betaal je slechts € 1,50 per maand voor dit abonnement. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Naar Vandebron
vandebron-snelladen

Over snelladen

Snelladen

Je hebt niet altijd de tijd om je auto voor uren op te laden. Omdat je bijvoorbeeld weer snel door moet of omdat je op reis bent. Je auto opladen met een snellader is een goed alternatief.

Bij een snellaadstation is het mogelijk om je elektrische auto tot wel 80% op te laden in slechts 20-30 minuten. Deze snellaadstations zijn meestal te vinden langs snelwegen en bij tankstations.

Laadpas vergelijken

Vergelijk in ons overzicht alle laadpassen en vindt de laadpas die het beste bij jou past.