Alle tarieven en kosten in één overzicht
Vind jouw geschikte laadpas
9.2 klantwaardering
Keuze.nl website

Top 3 laadpassen Utrecht

Bekijk hier een overzicht van de beste laadpassen voor in de regio Utrecht.
E-Flux laadpas
Beste keuze als algemene pas
Met of zonder abonnement
Starttarief vervalt met abonnement
Vattenfall Laadpas
Vast tarief
Geen extra kosten in Utrecht
Volledige dekking in Nederland
Shell Recharge Laadpas
Goedkoop tarief eigen laadpalen
Geen vaste maandelijkse kosten
Geldig in 20 Europese landen

Laadpalen Utrecht

De meeste laadpalen die in Utrecht te vinden zijn, zijn van Vattenfall InCharge (Nuon), New Motion en Allego.

Vattenfall laadpalen

Een groot deel van de laadpalen in Utrecht hebben Vattenfall als beheerder. In Utrecht geldt bij deze laadpalen een tarief van € 0,7260 / kWh voor het regulier laden. Door dit vaste tarief sta je bij een Vattenfall laadpunt nooit voor onverwachte kosten. Verder rekent Vattenfall ik Utrecht geen extra kosten zoals een starttarief of opslag. De laadpas van Vattenfall InCharge is gratis en zonder abonnement aan te vragen.

New Motion laadpalen

Veel laadpalen in Utrecht zijn van New Motion. Omdat New Motion is overgenomen door Shell, kun je voor een scherp tarief bij New Motion en Shell laadpunten opladen met de Shell Recharge pas. Tot 20 keer per maand komen hier wel nog transactiekosten per sessie bij. De Shell Recharge laadpas is niet alleen handig om te hebben als je veel in Utrecht laadt, maar ook om mee te nemen naar het buitenland. Met deze pas kun je bij 100.000 publieke laadpalen verdeeld over 20 laden in Europa terecht.

Allego laadpalen

Allego heeft in Utrecht veel laadpalen onder zijn beheer. Deze partij heeft geen eigen laadpas, maar wel met alle laadpas verstrekkers in Nederland afspraken gemaakt waardoor je met elke laadpas bij een Allego punt terecht kunt. De prijzen van Allego zijn € 0,34 / kWh. Dit tarief is van toepassing op 80% van de Allego laadpunten in Nederland, maar welk tarief je uiteindelijk betaalt hangt af van het tarief dat jouw laadpas verstrekker berekent.

Laadpas vergelijken

Vergelijk in ons overzicht alle laadpassen en vindt de laadpas die het beste bij jou past.