Alle tarieven en kosten in één overzicht
Vind jouw geschikte laadpas
9.2 klantwaardering
Keuze.nl website

Top 3 laadpassen Maastricht

Bekijk hier de beste laadpassen voor het opladen van jouw elektrische auto in Maastricht.
E-Flux laadpas
Geschikt voor alle laadpalen
Goedkoop bij Vattenfall laadpalen
Voordelig snelladen bij Mc Donald's
Vattenfall Laadpas
Vaste tarieven
In Limburg tot € 0,3993 / kWh
Gratis laadpas
Shell Recharge Laadpas
Goedkoop bij Allego laadpalen
Goedkoop bij Last Mile Solutions
Meest geaccepteerde pas in de EU

Laadpalen Maastricht

De meeste laadpalen in Maastricht zijn van Vattenfall, Allego en Last Mile Solutions.

Vattenfall laadpalen

De Gemeente Maastricht heeft een samenwerking met Vattenfall. Elke aanvraag voor een openbare laadpaal wordt door Vattenfall geplaatst. En dus zijn er in Maastricht veel Vattenfall laadpunten te vinden.

Vattenfall InCharge laadpas

Bij een Vattenfall laadpunt laadt je jouw elektrische voertuig het goedkoopst op met de laadpas van Vattenfall InCharge zelf. In de regio Limburg hanteren zij goedkope, vaste tarieven. Je betaalt daarmee nooit meer dan € 0,3993 / kWh. Zo weet je precies waar je aan toe bent en sta je nooit voor onverwachte kosten.

E-Flux laadpas

Ook de laadpas van E-Flux is een geschikte pas om jouw auto mee op te laden bij een laadpunt van Vattenfall. Deze laadpas is met of zonder abonnement te krijgen. Met abonnement is al voordelig vanaf 11 laadmomenten per maand.

Allego & Last Mile Solutions laadpalen

In het centrum van Maastricht vind je vooral veel laadpalen van Allego en Last Mile Solutions. De laadpas van Shell Recharge is hierbij een geschikte optie vanwege het lage laadtarief.

Beste laadpas Maastricht

Er is niet één beste laadpas voor Maastricht. Ons advies is om altijd meerdere laadpassen in je auto te hebben liggen. Door de juiste laadpas te gebruiken kun je namelijk tot wel 30% goedkoper uit zijn.

Geen zin om zelf uit te zoeken welke laadpassen je allemaal in Maastricht nodig hebt? Wij hebben een pakket van 6 laadpassen samengesteld. Hiermee heb je altijd een geschikte laadpas bij de hand. Vraag het laadpas pakket gratis aan en download hierbij de advies folder.

Laadpas vergelijken

Vergelijk in ons overzicht alle laadpassen en vindt de laadpas die het beste bij jou past.