Alle tarieven en kosten in één overzicht
Vind jouw geschikte laadpas
9.2 klantwaardering
Keuze.nl website

Top 3 laadpassen Amsterdam

Bekijk hier een overzicht van de beste laadpassen voor in Amsterdam.
Vattenfall Laadpas
Vast tarief
Geen extra kosten in Amsterdam
Volledige dekking in Nederland
Eneco Laadpas
Goedkoopste bij Eneco laadpaal
€ 3,- per maand
Alleen met abonnement
E-Flux laadpas
Tarief 1-op-1 doorberekend
Laag starttarief per sessie
Geen starttarief met abonnement

Laadpalen Amsterdam

Meer dan de helft van de publieke laadpalen in Amsterdam is geplaatst en wordt beheerd door Vattenfall. Daarnaast heeft Amsterdam ook veel laadpalen van EVBox. Check met welke laadpassen je het goedkoopst laadt op deze laadpalen.

Vattenfall laadpalen

De gemeente Amsterdam werkt voor het plaatsen en beheren van laadpalen samen met Vattenfall. Om deze reden zie je bijna alleen maar Vattenfall laadpalen door de stad verdeeld. Je betaalt op deze laadpalen in Amsterdam standaard het vaste tarief van € 0,6781 / kWh voor regulier laden. Als je in Amsterdam woont of er veel komt met je elektrische auto, laad je goedkoop met de Vattenfall InCharge laadpas. Vattenfall rekent verder geen extra kosten per laadsessie. Ook met andere laadpassen, zoals de Vandebron laadpas, die dit tarief 1-op-1 overnemen en geen extra kosten vragen, laad je goedkoop op Vattenfall laadpalen.

EVBox laadpalen

Ook van EVBox kom je soms een laadpaal tegen in Amsterdam. Goedkope laadpassen die je bij de laadpalen van EVBox kunt gebruiken zijn die van Ecotap en Elec2Go. Hiermee betaal je een vast tarief, zonder extra kosten bij EVBox laadpalen in Amsterdam. Neem je een abonnement bij Vandebron of E-Flux laadpas, dan vervalt het starttarief bij EVBox laadpalen en betaal je een vast laadtarief.

Laadpas vergelijken

Vergelijk in ons overzicht alle laadpassen en vindt de laadpas die het beste bij jou past.